Corona: Refleksioner efter uge 1

Ja! Hvor dejligt lad os dele alt det gode vi gerne vil tage med videre – både i det små og i det store 😊☀️🐝🌸🍀🌲🥦🍎

Positive refleksioner efter uge 1:

Hjemme:

TÆNK SIG: Jeg har haft 7 dage i streg, hvor jeg har kunnet hjælpe min søn med at lære at skrive bogstaver andre kan læse. Der har været tid, ro og overskud til det.

Generelt herhjemme: masser af tid sammen, fred og ro. Vi er ‘sluppet for’ alle omgivelserne muligheder og bare været sammen, TÆNK SIG, der opstod: kreative børn, kreativ leg, samvær og nærvær helt som når vi holder ferie og rejser væk – og ikke som det lille vindue den normale hverdag efterlader.

Arbejde:

Online arbejde fungerer næsten ligeså godt med de kollegaer, jeg kender godt og særligt når vi er få. Energien vokser når vi dykker ned i arbejdet – og TÆNK SIG vi glemmer helt det er online.

TÆNK SIG: kroppen og hjernen viser mig vigtigheden af basale behov og pauser undervejs. Den pt ‘stationære’ online arbejdsplads og væg-til-væg online møder gør det meget tydeligt at kroppen og hjernen ikke bare kan køre på i et væk. Det må brydes i uge 2 brydes op og i den grad overføres når hverdagen indfinder sig. Effektivitet forudsætter at der jævnligt er ladestandere…

Det omkring mig:

Nabohjælp og et helt andet nærvær blomstrer. Selvom vi mødes på sms, mail og sociale medier, så er der en helt anden positiv opmærksomhed og næstekærlig. TÆNK SIG i grunden hvor lidt der skal til for at opleve den.

Tænk sig: at slå vinduet op og indsnuse København. Næsten ingen biler i gaderne: fred og ro – og ren luft. Tænk sig, hvis vi kunne få mere af det….

Med ønske om den bedste dag til alle…. 🍀🙏😊