En ny begyndelse

Nogle gange er det som om livet får en nybegyndelse. Jeg har stået ved skillevejen, er det slut eller får jeg en chance til. Får jeg mere af livet…. Det får jeg også denne gang. Det skal synke ind, det skal give bundklang, det skal forstås i en grad, at jeg kan give slip og har tillid at det er sandt. Jeg er der ikke endnu.
Jeg har haft kræft igen. Jeg forstår det ikke… To gange, hvorfor lige mig.
Mere lavpraktisk og som et fantastisk godt eksempel på, at jeg kører ind og ud, op og ned…
Lige nu det en nybegyndelse, jeg er kommet til (fordi jeg ikke gad være omhyggelig) at slette min gamle blog og alt indhold… tænker pyt… måske skal jeg tage det som en ny begyndelse. Ikke hænge i fortiden, men se fremad. Tage livet lige herfra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *