Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #48 #0! – Kikki Gyldenvang
Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #48 #0!

Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #48 #0!

Sidste navn fra mig kan kun være Dillon på Gloria 00.30… Bare fordi hun er så fin.

Jeg takker af og ønsker jer en dejlig festivaldag – tak fordi I lyttede med.

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *