Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Velkommen til Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #44, #0 – Kikki Gyldenvang
Velkommen til Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #44, #0

Velkommen til Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #44, #0

I morgen, i morgen, i morgen… Jeg kan ikke vente…. (Og jeg tænker, at jeg sgu ikke har været særligt god til at tælle ned… Pyt…)

TODAYs MUST: Katinka kl 21.30 på Rising

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *