Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #41, #3 – Kikki Gyldenvang
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #41, #3

Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #41, #3

Dagens nr. Blick Bassy, Kiki

Kære alle
Hegnet er væltet og om et halv døgn starter Street, Rising og Countdown. Ellen har sikkert allerede slået et telt op, fået den første regnskylle og ellers i den bedste festival stemning. Nyd det!

I dag får I det sidste nye navn. Fra i morgen får I mit bud på dagens must! Som sidste nye navn får I afrikansk jazz fra Blick Bassy og da han har nummeret Kiki, må det selvfølgelig være det. Hvad Kiki betyder, og hvad sangen handler om, lader jeg står hen i det uvisse (han synger heldigvis ikke på spansk – jeg vælger at tro, at det er mere lødigt….). Selvom jeg ikke forstår nogle af hans sange, så har han en skøn stemme og nogle dejlige melodier. Det bliver så fint, Agnethe, ses vi? Det er torsdag kl 16.30 på Gloria.

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *