Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #40, #4 – Kikki Gyldenvang
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #40, #4

Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #40, #4

Dagens nr. Grimes, Flesh without Blod

Canadas svar på Mø. Det er Grimes, det er elektronisk pop. Selvom det er meget poppet, så vinder hun hos mig på stil, stemme og elektroniske toner. Ifølge Roskilde programmet skulle hun levere et større show med dansere og korpiger.

Det kan vi glæde os selv til! Det er på torsdag kl 18 på Arena.

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *