Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #38, #6 – Kikki Gyldenvang
Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #38, #6

Velkommen til Kikki’s Roskilde count down sms… #38, #6

Dagens nr. Methyl Ethel, Idée fixe

Her fra morgenmadskøen på arbejdet får I dagen nummer. Nu er der kun en uge til at jeg indfinder mine i Roskilde, og hvis det skulle have forbigået jeres opmærksomhed, så glæder jeg mig helt vildt! Jeg er så klar til ferie, musik og liv! Det betyder derfor, at vi nu går fra Warm Up to Count Down. Til og med lørdag får I fortsat flere uspillede navne, derefter bliver det dagens must.

I dag lytter vi til Methyl Ethel, som passer til en stille og smuk morgen, efter en lang nat torsdag med Savage og skulle krop og hoved være lidt tung når du vågner i teltet, så er dette ren lise… Det er fredag morgen kl 12.15.

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *