Warning: Declaration of blcBookmark::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/blogroll.php on line 0

Warning: Declaration of blcDummyContainer::unlink($field_name, $parser, $url, $raw_url = '') should be compatible with blcContainer::unlink($field_name, &$parser, $url, $raw_url = '') in /var/www/kikki.dk/public_html/wp-content/plugins/broken-link-checker/modules/containers/dummy.php on line 0
Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #46, #0 – Godmorgen! – Kikki Gyldenvang
Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #46, #0 – Godmorgen!

Kikki’s Roskilde TODAYs MUST … #46, #0 – Godmorgen!

TODAYs MUST: PJ Harvey kl. 20.30 på Arena

Det er en fantastisk dag! Hele 16 af de bands, jeg har spillet for jer er på i dag.

Giv endelig lyd, hvis noget hitter hos jer og vi skal mødes…

Kh. Kikki

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *